Eerste week juli: 6 workshops Visual Storytelling

Stel je voor: je werkdag beginnen aan zee… Zand tussen je tenen, zon op je toet, wind in je haren. In een strandtent met lekker drinken en eten en een heerlijke dag leren en ontdekken en nieuwe mensen… Kom naar Zandvoort van 3 t/m 6 juli.

We bundelen 6 workshops die te maken hebben met Visual Storytelling in 1 pop Spring School aan Zeeup school: de Pop Up Summer School aan Zee!

Door de komst van Instagram, Youtube, Facebook en de smartphone is het gebruik van beeld compleet veranderd. Mensen verwachten dat een plaatje verzorgd is en past bij de afzender. Tegenwoordig kom je niet meer weg met ‘gepikt’ beeld van Google Afbeeldingen of een te gelikt stock-beeld dat iedereen al gebruikt. Ook slecht beeld met te weinig pixels oogt onaantrekkelijk. Maak het dus zelf!

Wij leren je hoe je dat makkelijk zelf kunt doen. Gewoon met je eigen smartphone en een paar handige apps en tools. Of zelfs: met de hand!

Daarnaast is de Summer School bedoeld voor: netwerken, inspiratie opdoen, een update krijgen, mensen spreken, genieten.

Deelnemers

De workshops zijn bedoeld voor ondernemers en vakprofessionals die iets in beeld willen uitleggen, een verhaal willen vertellen dat anders dan
anders is, of snelle, originele videootjes en animaties willen maken voor sociale media. Je maakt al gebruik van sociale media (zoals Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram), je regelt de inhoud van je eigen site, maar… je wilt hoognodig je beeld optimaliseren en dat zelf kunnen. Je zoekt inspiratie en technieken.

Workshops

Je kunt 1 dagworkshop volgen of meer. Alle workshops zijn inclusief een welkomstdrankje, water, fruit, lunch en een afsluitend drankje en snackje. Kosten: 129 euro tot 3 juni, daarna 139 euro (inclusief btw). Tickets bestellen kan in de webshop.

Bekijk hier het programma van de Summer School aan Zee

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *