Spring School

Stel je voor: een dagje Spring School aan Zee!

Stel je voor: je werkdag beginnen aan zee! Zand tussen je tenen, zon op je toet, wind in je haren. In een strandtent met lekker drinken en eten en een heerlijke dag leren en ontdekken en nieuwe mensen… Kom naar Zandvoort begin april. We bundelen 3 workshops die te maken hebben met beeld voor sociale media in 1 pop Spring School aan Zeeup school: de Spring School aan Zee!

Door de komst van Instagram en de smartphone is het gebruik van beeld compleet veranderd. Mensen verwachten dat een plaatje verzorgd is en past bij de afzender.

Tegenwoordig kom je niet meer weg met een gepikt plaatje van Google Afbeeldingen of een flauw stock-beeld dat iedereen al gebruikt. Ook slecht beeld met te weinig pixels oogt onaantrekkelijk. Maak het dus zelf!

Wij leren je hoe je dat makkelijk zelf kunt doen. Gewoon met je eigen smartphone en een paar handige apps en tools. Tijdens de workshops van de Spring School gaan we daar op in.

Bedoeld voor: ondernemers en vakprofessionals die iets in beeld willen uitleggen, een verhaal willen vertellen dat anders dan
anders is, of snelle, originele videootjes en animaties willen maken voor sociale media. Je maakt al gebruik van sociale media (zoals Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram), je regelt de inhoud van je eigen site, maar… je wilt hoognodig je beeld optimaliseren en dat zelf kunnen. Je zoekt inspiratie en technieken.

Je kunt 1 dagworkshop volgen of meer. Kies maar uit.

Programma

3 april: Masterclass Instagram
4 april: Foto Inspiratie Dag voor sociale media
5 april: A playful day with sandlettering…

Alle dagworkshops zijn inclusief een welkomstdrankje, water, fruit, lunch en een afsluitend drankje en snackje. Kosten: 129 euro tot 25 maart, daarna 139 euro (inclusief btw). Tickets bestellen kan in de webshop.

Lees verder over de Spring School aan Zee!