Wie niet waagt…

Op 17 september popte ik namens de Familie van i up bij de ZZP Talks in Utrecht. We leren de deelnemers aan onze sessies om verbindingen met vakgenoten te zoeken en dat doen we zelf dus ook. Ik stak de flyers van onze Pop Up Oktober School in mijn tas en nam ook mijn visitekaartjes mee. Eén kaartje deed dienst als badge en één kaartje deed ik in een bak waarop stond dat ik kans maakte om een jaar lang gratis gebruik te maken van boekhoudpakket MoneyMonk.

ZZP TED-style

De ZZP Talks zijn geïnspireerd op de bekende Ted talks (kijk vooral eens naar dit verhaal over guerilla gardening). We werden getrakteerd op een mooie locatie met prachtig uitzicht: de elfde verdieping van het Utrechtse Stadskantoor. En we werden getrakteerd op inspirerende verhalen van Peter van Bergen (MKB Brandstof), Elma Bassa (Nomonro dress clip) en Wout Plevier (persoonlijke effectiviteit).

uitzicht Stadskantoor Utrecht

Het uitzicht vanaf het Stadskantoor

Prijs!

Na afloop van de praatjes werden verschillende prijzen verloot. De gelukkigste dame in de zaal won er maar liefst 2: MoneyMonk en een weekendje in een fancy auto. Maar MoneyMonk gaf 2 pakketten weg en wonder boven wonder schalde ‘Familie van i’ door de luidsprekers. Het was niet de eerste keer dat ik mijn kaartje in een grabbelbak gegooid bij een evenement. Ik had er weinig verwachtingen bij: nooit eerder had ik prijs. Extra leuk dus dat het deze keer wel raak was!

Zonder dat we het van elkaar wisten bleken partners van de Familie van i Nelleke en Cindy ook aanwezig bij de ZZP Talks, dus we konden na afloop samen proosten op een geslaagde avond. En over de boekhouding hoeven we ons bij de Familie in elk geval niet druk te maken.