Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#ContentMaart: Bloggen met en voor je organisatie

3 maart 2016 @ 13:00 - 17:00

€165

Hoe kun je een organisatieblog strategisch inzetten?

Elke organisatie is een uitgever. Ieder mens is tegenwoordig een publicist. Dus ook je medewerkers. Maar hoe kun je dit gegeven praktisch inzetten? En: hoe kan bloggen meer voor je doen, bijvoorbeeld op het gebied van netwerken, zowel intern als extern? En zelfs bijdragen aan de sociale cohesie binnen je bedrijf? Of je bedrijf beter op de kaart zetten als ‘expertisecentrum’.

Voor: communicatieadviseurs of redacteuren die willen beginnen met een interne of externe organisatieblog en nog extra handvatten nodig hebben voor een goede start en een voorspoedig verloop. Ook voor het aanscherpen van een communicatieplan waarin bloggen of publiceren vanuit de organisatie een plaats moet krijgen, kan deze middag handvatten bieden.

NB We zien bloggen in dit geval als ‘met regelmaat publiceren’. De vorm doet er niet veel toe. Het kan gaan om korter of langer schrijven, maar ook om fotograferen of video maken, of bloggen op Facebook of een intern sociaal platform.

  • Schrijf je in! € 165,-  excl btw, incl. borrel en lesmateriaal
  • Tijd: 13-17 uur
  • Locatie: SchaalX Utrecht
  • Trainers: Marco Dalmeijer (Accenture, Deloitte) en Katja Staring (Familie van i/begeleidt bloggers voor campagnes en bedrijven)

Gegevens

Datum:
3 maart 2016
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€165
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://familievan-i.nl/contentmaart-bij-schaalx/

Organisator

Familie van i
E-mail:
welkom@familievan-i.nl
Site:
www.familievan-i.nl

Locatie

SchaalX
Einsteindreef 101, Utrecht
Utrecht, 3562 GB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 263 1414
Site:
www.schaalx.nl/