Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#ContentMaart: Vloggen met je smartphone

24 maart 2016 @ 13:00 - 17:00

€165

Leer videoblogs (vlogs) of bedrijfsfilms maken & editen met je eigen smartphone of tablet.

Een videoblog filmen, je moet even weten hoe het werkt. In elk geval heb je je studio al in huis, want dat is je eigen smartphone. Nu nog een theedoek en een selfiestick, en je hebt de belangrijkste attributen paraat voor het maken van een persoonlijk filmpje. De onderwerpen vind je dichtbij, want dat ben je zelf, dat zijn je klanten, je publiek, je werk of je bedrijf.

We nemen je mee in de wereld van de online video. We vertellen waarom bewegend beeld het zo goed doet bij publiek en klanten en laten zien wat filmen met je smartphone inhoudt en kennen allerlei handige trucks en tips om daar eigenhandig een succes van te maken.

Daarna zetten we je aan het werk. Zo ontdek je – in een filmploegje samen met andere deelnemers – hoe je zelf een korte, pakkende videoblog maakt. Kun je daarna het geleerde in praktijk brengen voor je eigen werkzaamheden of business.

Voor: Iedereen die zelf een videoblog wil kunnen maken met eigen middelen, of een beter inzicht wil krijgen in het maken van korte video voor online toepassingen.

Nodig voor deelname: Ipad of Iphone met de app Imovie. Wij werken in deze les alleen met deze app, om het voor iedereen gelijk te houden en klassikaal met 1 programma te werken en omdat de Imovie-app nu eenmaal heel praktisch all-in-one biedt.

Tip voor Android-bezitters: er is vast wel iemand in je omgeving van wie je een dag een Ipad mag lenen en anders kun je er wellicht via Peerby eentje lenen van een buurtgenoot. NB Wat je op deze dag leert, is voor Android-bezitters ook uitvoerbaar met andere montage-apps. We hebben een korte instructie voor Android-telefoon-bezitters beschikbaar over welke apps geschikt zijn en welke montageprogramma’s op de pc praktisch gelijk zijn aan I-movie.

  • Schrijf je in! € 165,- excl. btw, incl. borrel
  • Tijd: 13-17 uur
  • Trainers: John en Richard van Rooijen (BroerZ)
  • Locatie: SchaalX Utrecht

Gegevens

Datum:
24 maart 2016
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€165
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://familievan-i.nl/contentmaart-bij-schaalx/

Locatie

SchaalX
Einsteindreef 101, Utrecht
Utrecht, 3562 GB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 263 1414
Site:
www.schaalx.nl/