Locatie: De Alchemist

Compilatiebeeld alchemistDe Pop Up Oktober School van de Familie van i wordt gehouden in Utrecht, in het gebouw van De Alchemist.

In het pand huisde ooit een pillenfabriek, maar nu zitten er kantoren van verschillende huurders: zzp’ers en kleine bedrijven en stichtingen, vaak met een maatschappelijk karakter.

Sociaal ondernemerschap

Bij de Alchemist kom je om mensen te ontmoeten die zich kunnen vinden in sociaal ondernemerschap. In de Workspace komen de huurders samen en ontstaat onverwachte kruisbestuiving tussen verschillende disciplines. De catering wordt verzorgd door de medewerkers van Utrecht Werkt, Tres, Biga en Abrona; organisaties die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen aan werk en een eigen inkomen, zodat ze straks als ervaren horeca-medewerkers ook elders werk kunnen vinden.

Locatie

Koningin Wilhelminalaan 8 in Utrecht. De Alchemist is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt er gratis parkeren, op 5 minuten van de ring. De bus stopt voor de deur en doet er 5 minuten over vanaf het centraal station. Je kunt natuurlijk ook komen (OV)fietsen.

 

 

 

 

Leuk als je dit deelt!
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone