Over ons

De Familie van i

In de zomer van 2017 heeft Cindy Smit de Familie van i overgenomen van de oprichters.

De Familie van i is in de winter van 2014/2015 opgericht door Elise Roders en Katja Staring, zij zijn familie: hun moeders waren zussen, ze zijn dus nichten van elkaar: de familie Van Iersel (dus daar komt de bedrijfsnaam vandaan).

Verhaal vertellen

Elise en Katja: “Naar goed Brabants gebruik stond de zaterdagochtend voor ons vroeger in het teken van het koffiedrinken bij opa en oma in Tilburg. Alle vijf de kinderen, tien kleinkinderen en wisselende aanhang kwamen dan samen in een huiskamer van vier bij vijf meter.

Onder het genot van koffie met een worstenbroodje, of een door opa zelfgebakken appelflap, nam dat gezelschap de week uitvoerig door met elkaar. Er werden tips uitgewisseld, sterke voorvallen gedeeld en hilarische situaties besproken. Wat we vooral leerden was: hoe je een verhaal meteen goed, sterk, kort en met smeuïge details moest vertellen, want sja… anders luisterde niemand in dat kippenhok.”

Familiegevoel

Dat familiegevoel – kennis en informatie delen in een groep en een goed verhaal vertellen waar mensen naar luisteren – zet Familie van i in voor zelfstandige professionals, ondernemers en grotere organisaties.

Met kleinschalige, interactieve workshops en in-company-workshops op maat, helpen we iedereen op een slimme manier zelf te publiceren op internet, of intranet.

De Familie van i werkt samen met andere professionals op het gebied van online publishing, allemaal vakgenoten en leden van de Familie van i.

Cindy Smit is de onderneemster die dit gevoel goed begrijpt en de kracht ervan inziet. Zij bouwt Familie van i verder uit naar eigen inzicht. Elise en Katja blijven adviseurs en trainers bij Familie van i, dus zijn nog altijd betrokken.

 

 

Leuk als je dit deelt!
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone