Over ons

Elise - Cindy - Katja

De Familie van i is in de winter van 2014/2015 opgericht door Elise Roders en Katja Staring, zij zijn familie: hun moeders waren zussen, ze zijn dus nichten van elkaar: de familie Van Iersel (dus daar komt de bedrijfsnaam vandaan!).

In de zomer van 2017 heeft Cindy Smit de Familie van i overgenomen van de grondleggers Elise en Katja.

Hoe het begon

Elise en Katja: “Naar goed Brabants gebruik stond de zaterdagochtend voor ons vroeger in het teken van het koffiedrinken bij opa en oma in Tilburg. Alle vijf de kinderen, tien kleinkinderen en wisselende aanhang kwamen dan samen in een huiskamer van vier bij vijf meter.

Onder het genot van koffie met een worstenbroodje, of een door opa zelfgebakken appelflap, nam dat gezelschap de week uitvoerig door met elkaar. Er werden tips uitgewisseld, sterke voorvallen gedeeld en hilarische situaties besproken. Wat we vooral leerden was: hoe je een verhaal meteen goed, sterk, kort en met smeuïge details moest vertellen, want sja… anders luisterde niemand in dat kippenhok.”

Het kenmerkende familiegevoel

Dat familiegevoel – kennis en informatie delen in een groep en een goed verhaal vertellen waar mensen naar luisteren – zet Familie van i in voor zelfstandige professionals, ondernemers en grotere organisaties.Familie van i | koffiekop

Dit doen wij door middel van kleinschalige, interactieve in-company-workshops op maat. Samen met andere professionals op het gebied van content & online marketing. Allemaal vakgenoten en leden van de Familie van i. En alles met ons kenmerkende persoonlijke en vertrouwde familiegevoel. Laagdrempelig, authentiek.

Familie van i weet waar het over gaat!

Cindy Smit is de onderneemster die dit gevoel goed begrijpt en de kracht ervan inziet. Zij bouwt Familie van i sinds de zomer van 2017 verder uit naar eigen inzicht. Familie van i is het organisatiebureau en dé specialist in bemiddeling van content & online marketing trainers voor in-company trainingen. Elise en Katja zijn als adviseurs en trainers nog altijd betrokken bij de Familie van i.