Pop Up Oktober School

20150710_195838 (672x750) spreekballon_rond

De Pop Up School van de Familie van i is een wervelende vierdaagse vol inspiratie over online content. We poppen op verschillende plekken in Nederland op, met een gevarieerd programma. Dit keer in Utrecht bij De Alchemist.

Programma

Je kunt elke dag komen, of één enkele dag. Een dag kost 139,- exl. btw. Daarvoor krijg je de dagworkshop, koffie, thee, wat lekkers, lunch en een drankje na afloop.

woensdag 14 oktober Blogstrategiedag: Bouw je blog, in 1 dag een solide basis
donderdag 15 oktober Storyday: Zo vertel je een doeltreffend verhaal
vrijdag 16 oktober VlogChallenge: Maak video met je eigen smartphone
zaterdag 17 oktober Dag der Verbeelding: Beeld voor je site of presentatie maak je zelf!

Tip Boek je voor 2 dagen of meer, dan mag je gratis naar het ‘Oud & Nieuw’ van de Familie van i op donderdag 10 december! Een dag vol online trends, netwerken en: een kerstpakket mee naar huis. NB dit geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.

Kom langs voor:

1. Een flinke dosis creativiteit en inspiratie op het gebied van je online presentatie

20150710_195842 (750x372)We gaan actief ‘dingen doen’ onder leiding van creatieve vakprofessionals die je leren hoe dingen werken zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Een school voor praktische lieden dus.

20150708_175524 (562x750)2. Netwerken!

Dit is een kleinschalig evenement bedoeld voor (zelfstandig) professionals, met plaats voor 16-25 personen per dag, zodat netwerken ook echt leuk, zinvol en effectief is. Elke schooldag wordt in samenwerking met co-regisseurs en oud-deelnemers georganiseerd.

Vele mensen hebben elkaar zakelijk of vriendschappelijk gevonden tijdens de laatste Pop Up Summer School. We gaan zelfs met enkele deelnemers nieuwe workshops organiseren. Verder vonden we onze Pop Up-Oktober-locatie op aanraden van een deelnemer. Zo gaat het vanzelf en werken we samen. En dat is mooi. Want de Familie van i is gebaseerd op co-creatie.

 

 

Leuk als je dit deelt!
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone