Pop Up Summer School 2016

Na het succes van vorig jaar, organiseerden we in juni 2016 weer een Pop Up Summer School, dit keer bij De Alchemist in Utrecht. 

Bekijk de schoolkrant hier: Schoolkrant!

Programma

cropped-lampje-1.png22 juni Content & Blog-Dag

Bedoeld voor iedereen die zijn inhoudelijke expertise beter naar buiten wil brengen. Edith de Wit en Katja Staring namen de deelnemers – allemaal zelfstandig professionals – mee in het stevig neerzetten van hun verhaal en het duidelijk vertellen over hun waarde voor hun klanten.

Programma:

  • Workshop Maak een Held van je Klant: storymarketing: vertel wat jij je klant te bieden hebt en het wordt duidelijk waar we jou vooor moeten vragen
  • Workshop Content- en Blogstrategie: zo ga je vertellen aan de wereld waar je goed in bent, via de voor jou geschikte kanalen en middelen

cropped-lampje-1.pngVlogChallenge28, 29, 30 juni: Smartphone Summer School

Maak van je smartphone je pocket-marketingmachine! Je smartphone is je fototoestel, je animatiefilmmaker, je video- én vlogmachine. En je hebt ‘m altijd bij je.

Tijdens de Smartphone Summer hadden we 4 workshops die je leren meer uit je smartphone te halen. Voor iedereen die iets in beeld wil uitleggen, een verhaal vertellen dat anders dan anders is, of snelle, originele videootjes maken voor sociale media. 

Creatieve contentmakers Anuschka Odau, Liesje den Ouden en John & Richard van Rooijen namen deelnemers samen met de Familie van i mee in hun wereld van fotografie, animatie en video en Instagram en leerden hen slimme kneepjes waarmee ze zelf verder aan de slag kunnen met het maken van bijzondere creaties voor hun blogs, tweets, posts en snaps.

20150710_195842 (750x372)Programma:

  • Instagram Masterclass: leer dit medium inzetten vooor je business
  • Workshop Creatieve Fotostyling geïnspireerd op Instagram-fototrends
  • InstagramDagworkshop Animatie met je smartphone: leg uit wat je wilt vertellen in een zelfgemaakte animatievideo in 3 stop-motion-technieken
  • Broerz - Familie van iMiddagworkshop Video’s en Vlogs maken met je smartphone.

 

 

Leuk als je dit deelt!
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone