Spring School aan Zee!

Spring SchoolStel je voor: je werkdag beginnen aan zee! Zand tussen je tenen, zon op je toet, wind in je haren.

In een strandtent aan de slag met leuke mensen, een lekkere lunch en een afsluitend drankje. Een heerlijke dag leren en ontdekken. Verwen jezelf met een leerzaam dagje buitenshuis. Kom begin april naar Zandvoort aan Zee.

We hebben 2 (losse) dagworkshops die te maken hebben met beeld voor sociale media.

Thema: Social Media ImagingInschrijven Pop Up School

Door de komst van Instagram, allerlei mogelijkheden op Facebook en de smartphone met z’n steeds betere camera’s is het toepassen van beeld compleet veranderd. Overal en altijd is snel zelf beeld te creëren en direct te delen.

InstagramDagJe kunt het zelf maken

Mensen verwachten dat een plaatje verzorgd is en past bij de afzender. Tegenwoordig kom je niet meer weg met een gepikte afbeelding van Google Afbeeldingen of tuttig stock-beeld dat iedereen al gebruikt. Ook een wazige foto met te weinig pixels oogt onaantrekkelijk. En: bewegend beeld is steeds vaker de manier om aandacht te trekken… Maak dat dus zelf!

Hoe?

Wij leren je hoe je dat makkelijk zelf kunt doen. Gewoon met je eigen smartphone en een paar handige apps en tools. Tijdens de workshops van de Spring School gaan we daar op in. Je kunt 1 workshop volgen of meer. Kies maar uit.

Voor wie?

Bedoeld voor: ondernemers en vakprofessionals die iets in beeld willen uitleggen, een verhaal willen vertellen dat anders dan anders is, of snelle, originele videootjes en animaties willen maken voor sociale media.

Niveau: je maakt al gebruik van sociale media (zoals Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram), je regelt de inhoud van je eigen site, maar… je wilt hoognodig je beeld optimaliseren en dat zelf kunnen. Je zoekt inspiratie en technieken om snel zelf aansprekende beelden te maken.

Niet geschikt voor: degenen die sociale media nog moeten ontdekken; we verwijzen je dan met plezier door naar onze collega’s die daar instapcursussen voor aanbieden.

Programma: kies 1 of meer workshops

Je volgt een workshop waar je zinnige zaken voor je bedrijf of organisatie leert, onder leiding van inspirerende vakprofessionals en samen met gelijkgestemde deelnemers. Kies 1 workshop of boek er meer.

3 april:

Masterclass Instagram

Masterclass Instagram: in 1 dag je profiel en je account op orde

Klik door naar de speciale workshoppagina.

 

4 april:

Foto Inspiratie Dag

Foto Inspiratie Dag: verbeter je beeld voor sociale media

Klik door naar de speciale workshoppagina.

 

 

Zin in nog meer workshops? Kijk dan naar het programma van de Pop Up Summer School 2017

Bekijk hier de schoolkrant en de video van Summer School 2016:

Schoolkrant!

Leuk als je dit deelt!
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone