Elise’s SEO-zesdaagse

34.50

Een zesdaagse e-mailtraining om zelf je WordPress-site beter vindbaar te maken via Google.

Lees meer over SEO in deze blog.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Je hebt vast wel eens van SEO gehoord: search engine optimization. Maar wat houdt het nu eigenlijk in? En hoe zorg je dat jouw site ook goed scoort in de zoekresultaten? Elise heeft de belangrijkste punten verwerkt in een handige e-mailcursus, zodat je eenvoudig zelf je site kunt optimaliseren.

SEO-basis in 6 dagen

Met Elise’s SEO-zesdaagse ontvang je zes dagen achtereenvolgens een mail met basisinformatie over SEO, inspiratie en  praktische tips die je direct kunt toepassen om zelf je site te verbeteren. Je leert hoe je op een SEO-manier nadenkt over jouw website.

Wat leer je?

  • Factoren die de vindbaarheid van je site beïnvloeden
  • Zoekwoordenonderzoek en tools die je daarbij kunt gebruiken
  • Optimalisatie van je WordPress-site met de SEO-plugin van Yoast
  • Het vinden (en vullen) van zogenoemde contentgaten

Wat krijg je?

6 mails met toegankelijke informatie en concrete instructies, speciaal voor WordPress-sites.

Let op: het is echt even werken, want SEO gaat niet vanzelf, maar wordt wel duidelijk en begrijpelijk door deze training.

Vanaf het moment dat je de eerste mail ontvangt, krijg je dagelijks een mail met informatie en instructies. Daarmee ben je een half uur tot een uur zoet. Het is geen probleem om wat langer de tijd te nemen tussen de mails. Sleep de mails in een mapje (tip!), zodat je ze allemaal bij elkaar hebt.

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een eigen WordPress-site, waarop je zelf plugins kunt installeren (een eigen installatie dus, en niet een site via WordPress.com).
  • Mocht je een webbouwer of webmaster hebben, of een andere techneut die voor jou bijvoorbeeld plugins regelt: vraag of diegene standby staat om je met een paar relatief eenvoudige technische zaken even te helpen. Dit kan eenmalig: in de eerste mail die je ontvangt staat uitgelegd wat nodig is. In die mail staan ook links naar handleidingen voor als je de techniek zelf regelt.

Anderen over de SEO-zesdaagse

Sylvie van Passiekompas: “In de SEO-zesdaagse heb ik  geleerd dat er veel meer manieren zijn om mijn vindbaarheid te vergroten dan ik dacht. En de meeste daarvan blijken vrij eenvoudig toe te passen, zeker met de instructies die je in de zesdaagse krijgt.”

Marieke van Young Ambition: “Na het volgen van de zesdaagse kunnen we eindelijk SEO een beetje doorgronden en hebben we allerlei handige tooltjes geleerd om dit verder te optimaliseren. Daar zijn we super blij mee! En dat in 6 dagen :)”

Karin van Vos Design: “Als startende ondernemer heb ik door het volgen van de SEO-zesdaagse veel inzicht gekregen in hoe ik de vindbaarheid van mijn website het beste kan optimaliseren.”

Annemie van Career & Kids: “Ik heb van deze korte intensieve cursus veel geleerd over SEO en kreeg gelijk….meer aanvragen. Ik snap beter wat SEO is en hoe het werkt. Met een paar aanpassingen kun je veel bereiken, het smaakt naar meer eerlijk gezegd, ik vind het echt super interessant. Het is niet saai, maar boeiende materie en door de heldere uitleg, linkjes en plaatjes is deze cursus een aanrader voor iedereen die een blog of website heeft en zelf invloed wil hebben op de vindbaarheid.”