Basisworkshop Video & Vloggen met je smartphone

‘Vloggend personeel overtuigt het allerbeste en in 2018 zul je met deze contenttrend aan de gang moeten.’ (bron: Frankwatching)

Maak een video met je eigen smartphone

Leer eenvoudige videoblogs (vlogs) of bedrijfsreportages maken & editen met je eigen smartphone of tablet.

Jezelf of je bedrijf aantrekkelijk in (bewegend) beeld brengen, joh, dat doe je gewoon zelf. Je studio heb je in huis, want dat is je eigen smartphone. Nu nog een theedoek, een microfoontje en een SELFIEstick (jaja), en je hebt de belangrijkste attributen voor een persoonlijke video.


De onderwerpen vind je dichtbij, want dat ben je zelf, dat zijn je klanten, je publiek, je werk of je bedrijf.

Richard en John van Rooijen van Broerz nemen je tijdens deze vlogworkshop mee in de wereld van de online video. Ze vertellen waarom bewegend beeld het zo goed doet bij publiek en klanten. Ze laten zien wat filmen met je smartphone inhoudt en kennen allerlei handige trucks en tips om daar eigenhandig een succes van te maken.

En daarna zetten ze je aan het werk.  Dan ontdek je samen met anderen hoe je zelf een succesvolle video maakt. Kun je al het geleerde daarna in praktijk gaan brengen voor je eigen werkzaamheden of business.

Kijk hier hoe de Broerz zoiets zelf aanpakken:

Praktische informatie

Deze workshop is een instap-middagworkshop voor iedereen die de beginselen van video maken met smartphone en tablet onder de knie wil krijgen. Aan het eind weet je hoe het proces in elkaar steekt en kun je zelf verder aan de slag.

Duur: 4 uur (middag 13-17 uur)

Meer informatie

Wil je meer weten of deze basisworkshop of je bent gevorderd en je wilt verdieping? Neem contact met ons op.