Basisworkshop Vloggen & Video

Maak een video met je eigen smartphone

Leer eenvoudige videoblogs (vlogs) of bedrijfsreportages maken & editen met je eigen smartphone of tablet.

Jezelf of je bedrijf aantrekkelijk in (bewegend) beeld brengen, joh, dat doe je gewoon zelf. Je studio heb je in huis, want dat is je eigen smartphone. Nu nog een theedoek, een microfoontje en een SELFIEstick (jaja), en je hebt de belangrijkste attributen voor een persoonlijke video.

Stap in de wereld van online video

De onderwerpen vind je dichtbij, want dat ben je zelf, dat zijn je klanten, je publiek, je werk of je bedrijf.

Richard en John van Rooijen van Broerz nemen je tijdens deze vlogworkshop mee in de wereld van de online video. Ze vertellen waarom bewegend beeld het zo goed doet bij publiek en klanten. Ze laten zien wat filmen met je smartphone inhoudt en kennen allerlei handige trucks en tips om daar eigenhandig een succes van te maken.

En daarna zetten ze je aan het werk.  Dan ontdek je samen met anderen hoe je zelf een succesvolle video maakt. Kun je al het geleerde daarna in praktijk gaan brengen voor je eigen werkzaamheden of business.

Kijk hier hoe de Broerz zoiets zelf aanpakken:

Praktische informatie

Deze workshop is een instap-middagworkshop voor iedereen die de beginselen van video maken met smartphone en tablet onder de knie wil krijgen. Aan het eind weet je hoe het proces in elkaar steekt en kun je zelf verder aan de slag.

Duur: 4 uur (middag 13-17 uur)

Wanneer?

Deze workshop bieden we via open inschrijving aan op donderdag 1 februari 2018 en op aanvraag voor groepen vanaf 10 personen.

Meer informatie

Neem contact met ons op.

Leuk als je dit deelt!
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone