Programma 2018

Wij houden van spontaniteit daarom plannen wij niet heel 2018 al vol. Maar aangezien structuur prettig is, lees je hieronder wat er nu al voor inspirerende workshops en activiteiten op het programma staan. Alle hier genoemde activiteiten zijn bedoeld voor open inschrijving.

 

Abonneer je op de nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de details. Voor groepen en bedrijven organiseren we trainingen en workshops op maat

 

Hele jaar door: online workshops en maatworkshops

Januari

Donderdag 25 Januari 2018 ‘& Nieuw’: een middag voor & met ondernemers met plannen.

25-01-2018, dan gaat het gebeuren. Onze ‘& Nieuw’ middag, om na alle kerstborrels en misschien al vervagende goede voornemens, aan de slag te gaan voor 2018!

Binnenkort meer informatie inzake het programma, maar ook niet geheel onbelangrijk hieronder alvast de praktische zaken:

Wat: ‘& Nieuw’ middag met Familie van i & Plan to Behaviour

Wanneer: donderdagmiddag 25 januari 2018

Tijd: 13.00-17.00 uur

Locatie: Restaurant & Brouwerscafé De Hemel, Franseplaats 1, 6511 VS te Nijmegen

Parkeren: verscheidene parkeergarages in de buurt

Na afloop een hapje mee-eten? Gezellig! Wij hebben alvast een menu samengesteld. Laat het ons weten dat je aanschuift. Inschrijving is niet meer mogelijk.

Februari

Donderdag 1 februari 2018 staat op veler verzoek onze populaire ‘Basisworkshop Vloggen & Videoop de agendaInschrijving is niet meer mogelijk.

April en Mei

Ga vrijdag 20 april en 25 mei van 10:00-16:00 uur aan de slag met ‘MERK IK’. Onder begeleiding van Alexandra Calmero van BrandKarma. Inschrijving is geopend. Wees er snel bij want vol = vol. Inschrijving is niet meer mogelijk.

Meer weten? Contact ons!